Bariere electromecanice pentru controlarea parcarilor private, publice si industrialeBariera conceputa pentru scopuri industriale are lungimea de 4 sau 6 metri, construit cu brat normal sau cilindric, pentru inchiderea spatiilor industriale si parcarilor.
Instalatia este formata dintr-un element de actionare industrial si un motor special de 24V, care e capabil sa functioneze timp de 24 de ore continuu.

Bariera este dirijata de un sistem cu microprocesor, cu oprire si pornire lenta. Setarea poate fi rapida 3-6 sec.
Instalatiei i se poate conecta un sesizor inductiv, sistem de intrare cu cartela magnetica sau calculator care tine evidenta intrarilor si iesirilor.
Bariera este dotata cu sistem de control care functioneaza cu cheie in cazul panelor de curent, dar se poate alimenta si de la o sursa permanenta de curent.
Barierele pot fi cumparate si cu carcasa inoxidabila. Bratele, se ridica automat in cazul ciocnirii cu un obstacol, pentru protejarea vehiculelor.

Produsele pot functiona si cu telecomanda. Ele pot fi traditionale cu intrerupator dip-switch, sau cu sistem cu cod aleator, care sunt practic imposibil de spart din cauza variatiei mari de coduri, pentru ca un cod se foloseste doar o data.

Goto Top