Suntem Folim

Infiintata in anul 1996, isi asuma astfel misiunea de a veni in intampinarea clientilor sai cu flexibilitate si operativitate in realizarea comenzilor.

Cu gama larga de accesorii si motoare putem satisface orice fel de preferinte in domeniul portilor de acces automate.

Actionarea motoarelor se poate face prin cartela magnetica, buton sau telecomanda in functie de nevoile beneficiarului.

Protectia impotriva accesoriilor cu fotocelule si elemente pneumatice face ca oricine sa poate utiliza aceste sisteme in siguranta fara cel mai mic pericol de accidentare.

Sistemul de deblocare manuala face posibila ca in caz de pana de curent portile sa fie actionate cu forta manuala. In oferta noastra oricine isi gaseste o usa de garaj eleganta actionata electric cu o gama larga de culori si dimensiuni diferite.

Preturile reflecta calitatea si designul dar totodata sunt accesibile pentru toti cei care iubesc comfortul, siguranta si eleganta. Reteaua noastra de distributie se dezvolta permanent datorita suportului tehnic acordat si preturilor convenabile .

Experienta, calitate si incredere

Vă aducem beneficiul experienței de peste 20 de ani. Știm exact ceea ce este necesar și cum trebuie să fie făcut.
Indiferent de novoile dumneavoastra, putem sa va ajutăm să luați deciziile corecte și lucrarea să aibă rezultatul cel mai bun.
Pentru noi onestitatea este singura politică și ne străduim să finalizăm la timp toate proiectele. Vă câștigăm încrederea prin lucrările noastre.
Livrăm lucrările de înaltă calitate la prețuri foarte avantajoase. Contactați-ne pentru oferta de pret și veti descoperi ca preturile sunt cu adevărat accesibile.
Goto Top